Pomarkkulaisyrittäjä kyllästyi ravintolabisneksiin ja päätti tehdä ammatinvaihdoksen - nyt tähtäimessä on vesistöjen suojelu
Jukka Kettula päätti jättää ravintoloitsijan kiireet ja tehdä ammatillisen paluun luontoon.

Jukka Kettula palaa taas ammatillisesti luontoon, kun hän vaihtoi ravintolayrittäjän hommat kalatalouden opintoihin.
Pomarkkulainen Jukka Kettula pyöritti vielä jokin aika sitten useampaakin ravintolaa Porissa ja Harjavallassa. Sitten mies päätti jättää hektisen ravintolabisneksen ja ryhtyä tekemään jotain aivan muuta.
Nyt meneillään on ammatillinen paluu luontoon, sillä ennen…
Haluatko lukea lisää?
Tilaajana sinulle kuuluu koko verkkosisältömme. Kirjaudu sisään tai tilaa Luoteisväylä tästä.