Vanhemmat asialla: Kankaan koululaisille lisävirtaa hyppynaruilla ja hulavanteilla

Pekka Söderlund
Vanhemmat asialla: Kankaan koululaisille lisävirtaa hyppynaruilla ja hulavanteilla

Kankaan koulun 3-luokkalaiset Ella Ruisniemi, Senja Vehmanen, Helmi Joensuu, Eva Saarivirta ja Janina Nurmi tykästyivät twist-naruhyppelyyn.

Pekka Söderlund

Pallo on välituntien suosikkiväline, ainakin mikäli kysytään oppilaiden mielipidettä. Oppilaiden välituntiliikuntaan haluttiin uutta virtaa Kankaan koululla, joten oppilaat saivat äänestää millaisia välituntivälineitä he haluaisivat.

Äänestyksen suosikeiksi nousivat koripallo ja temppupallo. Palloja on ollut toki aiemminkin, mutta esimerkiksi temppupalloja ei ole ollut. Kankaan koulun vanhempainyhdistys otti neuvoista vaarin ja tilasi haluttuja välineitä oppilaille.

Eri ikäisille lapsille tilattiin erilaisia välineitä. Jokaisessa luokassa on oma laatikko, josta välineet voi lainata välitunnin ajaksi.

–Uusina juttuina tulivat myös esimerkiksi hulavanteet, twist-narut, tarrapallot ja isot nopat, joiden kautta voi pelata monenlaisia välituntipelejä, kertoo Kankaan koulun vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja Minna Toro.

Muutaman sadan euron lahjoitus ei ole Kankaan koulun vanhempainyhdistykselle mikään uusi juttu. Yhdistys lahjoittaa saman suuruisen summan koulun käyttöön joka vuosi. Aikaisempina vuosina lahjoituksilla on hankittu muitakin välineitä. Muun muassa koulussa oleva langaton äänentoisto on hankittu yhdistyksen lahjoittamilla varoilla.

–Vuosien aikana yhdistys on tukenut koulua monella tavalla. Tällä kertaa lahjoitus suunnattiin täysin oppilaiden välituntivireyden parantamiseen.

Kankaan koulussa on noin 150 oppilasta eskareista kuudenteen luokkaan asti.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio