Lepistö 12:s EM-aika-ajossa: ”En saanut tehoa kauhean hyvin irti”

Luoteisväylä

Lotta Lepistö ajoi aika-ajossa 12:nneksi maantiepyöräilyn EM-kilpailuissa Tanskan Herningissä. Lepistö ajoi 32 kilometrin aika-ajon aikaan 43.26,93 ja jäi voittaja Ellen van Dijkille 2.53.

–Jalat oli taas aika hirveän tuntuiset. En saanut tehoa kauhean hyvin irti. Keli olisi sopinut ja kaikki muukin, mutta tänään vaan ei jalat olleet iskussa. Toivon, että tämä olisi hyvä avaus lauantaita varten. Tulos oli ihan ookoo, oli suht’ tiukkaa. Jos olisi ollut normipäivä, olisin voinut ajaa minuutin kovempaa, mutta näillä tänään. Lauantai on kuitenkin se päätavoite, Lepistö viittasi maantieajoon.

Lepistölle maantieajo on EM-kilpailuiden päämatka, jossa hänellä on tukenaan Suomen joukkueen neljä muuta naista. Torstain tuntemuksistaan huolimatta hän on luottavainen lauantaille:

–Toivottavasti joukkueen hieroja Paajasen Mikko saisi loihdittua hyvät hieronnat. Veikkaan, että jalat palautuvat ihan varmasti lauantaiksi, Lepistö sanoi hymyillen.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio