Lotta Lepistö nousi seitsemänneksi rankinginlistalla

Cervelo-Bigla tallissa pyöräilevä Lotta Lepistö on noussut seitsemänneksi viimeisessä UCI rankingissa, jossa lasketaan kaikki luokitellut kilpailut maailmassa. Lepistö on ollut palkintopallilla yksitoista kertaa kuluvan kauden aikana ja voittanut viisi kilpailua. Kärkeen nousi varsinainen sisupussi, sillä Rion olympialaisissa pahasti loukkaantunut Hollannin Annemiek van Leuten ohitti maannaisensa Anna van der Breggenin. Listalta löytyvät myös Minna-Maria Kangas sijalla 319 ja Sari Saarelainen 372.

Pyöräilijät kilpailevat myös toisessa sarjassa eli World Tourilla, joihin pääsevät vain ammattilaiset. Lotta Lepistö majailee sijalla kymmenen. Hän ei ole ajanut kaikkia kilpailuja. Tällä listalla hän on ainoa suomalainen.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio