Jyrki LepistöPomarkku

Lähes neljäkymmentä uimaria osallistui Porin Tarmon ja Uudenkylän Kyläyhdistyksen järjestämään avovesiuintiin Pomarkun Salmusrannassa. Vesi oli 18 asteista ja moni valitteli kylmiä kohtia matkan aikana, mutta tunnelma paikalla oli iloinen ja leppoisa.

Pitkän, kahden kierroksen matkan nopein ja sarjan mukaisesti Salmusojan Sankariksi ui järjestävän seuran Jarno Stenroos, joka selvitti 2.3 kilometrin matkan alle puolessa tunnissa. Naisten nopein oli Tiina Mäkelä samasta seurasta.

Todellinen sankari löytyi kuitenkin mökkispecial-sarjasta, jossa vaikeasti moottoripyöräonnettomuudessa loukkaantunut Markku Lindholm ui reitin vaikka yläraajoista käytössä oli vain vasen.

Vedestä nousi iloinen kaveri, joka totesi, että muuten meni hyvin, mutta uimalakki putosi ja hukkui.


Kommentit (1)

  • Uusikylä

    Hienoa Markku ! Sisua riittää 👍

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio