PESÄPALLO Pesäpallo on välillä kiva peli, totesi Pomarkun Pyryn kokoonpanossa tälläkin kaudella esiintynyt Sakari Uusitalo viime torstaina, kun joukkue oli juuri voittanut vierasottelunsa Ulvilan Pesä-Veikkoja vastaan.

Vierasvoiton arvoa lisäsi se, että voitto ulvilalaisista varmisti pomarkkulaisten paikan miesten maakuntasarjan lounaislohkon ylemmässä jatkosarjassa.

Viime viikonlopun tiukka kahden reissupelin rypistys päätti Pyryn runkosarjan vieraspelien osalta. Kiertue starttasi Ulvilasta, josta tarttui lopulta puhdas 2–0 (4–1, 11–5)- voitto.

Lauantain vierasottelusta Tampereen Manse PP:tä vastaan oli lupa odottaa haastavampaa, sillä tamperelaisjoukkue oli voittanut kaikki kauden seitsemän otteluaan puhtaasti.

Pomarkkulaiset taistelivat haastavalla Kaupin pesäpallostadionilla hyvin, mutta Manse PP:n kauden voittoputki kuitenkin jatkui. Toisella jaksolla loukkaantumisistakin kärsinyt Pyry kärsi lopulta 0–2 (9–4, 5–1)- vierastappion.

Alkusarja päättyi keskiviikkona kotiottelulla Ylöjärven Palloa vastaan. Ottelussa ei pelattu kuitenkaan enää kuin kunniasta, sillä tulevaan ylempään jatkosarjaan ottelun lopputuloksella ei ollut enää merkitystä. Pyry sijoittui alkusarjassa kolmanneksi, ylöjärveläisten kohtalona on pelata alkusarjan jälkeen alemmassa jatkosarjassa.

Pomarkkulaisten seuraksi ylempään jatkosarjaan matkaavat Tampereen Manse PP sekä Humppilan Veikot.

Tasaisemmasta toisesta alkulohkosta paikkansa jatkosarjassa on varmistanut jo Jokioisten Koetus sekä Loimaan Palloilijat. Kuuden ottelun mittainen jatkosarja alkaa heinäkuun puolenvälin jälkeen.

Jatkosarjan voittaja nappaa paikan tulevalle kaudelle kolmanneksi korkeimmalta sarjatasolta, Suomensarjasta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio