Kehrä pysyy paikoillaan, vaikka Söörmarkun risteysremontti etenee

Kiertotie otetaan käyttöön syyskuun alussa.

Tuuli Heervä
Kehrä pysyy paikoillaan, vaikka Söörmarkun risteysremontti etenee

Kehrä-teos pysyy paikoillaan nyt ja vastaisuudessakin risteyksen suurista remonttitöistä huolimatta.

Marja-Kristiina VainelaNoormarkku

Söörmarkun isot risteystyöt etenevät aikataulussa, eikä töiden pitäisi haitata päivittäistä matkaansa taittavia koululaisia.

Myös risteyksessä seisovan suuren Kehrä-teoksen uusi sijaintipaikka on mietityttänyt moneen otteeseen. Välillä sitä suunniteltiin siirrettäväksi esimerkiksi tien toiselle puolelle.

Kreaten vastaavana työnjohtajana Söörmarkussa työskentelevä Bent Poussu kertoo nyt kuitenkin, että Kehrä saa jäädä nykyiselle paikalleen myös jatkossa vieressä myllertävistä rakennustöistä huolimatta.

–Jos tarvetta on, teosta voidaan joutua välillä hieman suojaamaan. Teoksen paikka pysyy kuitenkin samana, Poussu vakuuttaa.

Tuuli Heervä
Uuden putkisillan asennus alkaa vasta ensi kesänä, kun koululaiset ovat jääneet taas kesälomalle.

Uuden putkisillan asennus alkaa vasta ensi kesänä, kun koululaiset ovat jääneet taas kesälomalle.

Risteyksen remonttityöt eivät koske tässä vaiheessa kevyenliikenteenväylää.

–Vasta ensi kesänä, kun koulut ovat taas loppuneet, alkaa uuden putkisillan asennus. Sitä ennen pitää vanha putkisilta purkaa alta pois. Sekä vanha että uusi silta kulkevat kevyenliikenteenväylällä, mutta kaikki nämä työt tehdään siis silloin, kun koululaiset ovat lomalla.

Työmaalla on ollut hyvin kuumaa, kuten kaikkialla muuallakin tänä kesänä. Aikataulussa on silti pysytty mainiosti, ja ison risteysremontin kiertotie alkaa olla päällystettä vaille valmis. Tämä siitä huolimatta, että kiertotie kulkee hieman eri reittiä kuin alun perin suunniteltiin.

–Aloitamme päällystystyöt lähipäivinä, ja kun ne ovat valmiit, kiertotie otetaan käyttöön. Se tapahtuu syyskuun alussa, Bent Poussu tiedottaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio