Keskustassa alkaa tapahtua: Purkutyömaata ei enää kauaa katsella

Tuuli Heervä
Keskustassa alkaa tapahtua: Purkutyömaata ei enää kauaa katsella

K-marketin viereinen liike- ja toimistorakennus purettiin viime kesänä.

Tuuli Heervä

Noormarkun keskustassa sijaitsevan K-market Osterin vierustalla viime elokuusta asti kyläkuvaa rumentanut purkutyömaa on jäämässä historiaan. Palotien toisella puolella sijaitseva Aurinkolinnan työmaa on saamassa seuraa, kun K-marketin vieressä alkaa sielläkin tapahtua.

–Suunnitteluvaihe on vielä kesken, mutta tänä kesänä pitäisi töiden alkaa, kertoo Keskon Lounais-Suomen aluejohtaja Olli Setänen.

Nykyisen marketin viereen nousee uusi noin 1 000 neliömetrin suuruinen liiketila. Nykyinen marketrakennus palvelee siihen asti, kunnes uusi on käyttövalmiina.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Mikä se Aurinkolinna on, mitä siihen tulee?

  • POSTI HUKASSA

    Siis talo missä oli aikoinaan POSTI ?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio