Koiranulkoiluttaja rysähti jäiden läpi mereen Ahlaisissa – sivullinen tuli hätiin veneellä ja pelasti

Kimmo LehtoAhlainen

Koiraansa merenjäällä ulkoiluttamassa ollut mies rysähti heikkojen jäiden läpi veteen Ahlaisten Keikvedellä myöhään sunnuntai-iltana. Miehen ja koiran onneksi lähistöllä ollut sivullinen henkilö huomasi tilanteen ja tuli veneellä paikalle. Hän ojensi miehelle kepin, jonka varassa koiranulkoiluttaja pysytteli pinnalla.

Pelastuslaitoksen ensimmäisen yksikön saapuessa paikalle koiranulkoiluttaja oli jo saatu ylös vedestä, ja pintapelastajat toivat hänet rannalle. Myös koira saatiin pelastettua.

Mies oli Meripelastuskeskuksen tiedon mukaan ehtinyt olla jäissä yli puoli tuntia. Onnettomuuspaikalta rantaan on matkaa noin 200 metriä.

Onnettomuuden johdosta Keikvedentielle saapui useita pelastuslaitoksen yksiköitä sekä ensihoitoyksikkö. Lisäksi Meripelastuskeskus Turku hälytti Porin merivartioaseman ja helikopterin valmiuteen.

Meripelastuskeskus Turku muistuttaa, että jäät ovat Satakunnan alueella heikentyneet merkittävästi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio