Johanna Myllärniemi

Kansalaisten ja päättäjien mielipiteitä jakanutta Lammin tuulipuiston osayleiskaavaa Ahlaisissa ei hyväksy tai hylkää nykyinen Porin kaupunginvaltuusto, vaan asia menee kesäkuussa toimintansa aloittavan uuden valtuuston käsittelyyn.

- Hankevastaavat ovat ilmoittaneet kaavaehdotuksen yksityiskohtien muuttuvan niin paljon, että on varauduttava ehdotuksen viemiseen uudelleen nähtäville. Tämä vie aikaa, kertoo yleiskaava-arkkitehti Heimo Salminen Porin kaupunkisuunnittelusta.

Myös tuulipuiston rakentamista yhdessä A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n kanssa suunnittelevan Satawind Oy:n toimitusjohtaja Jussi Kokkila sanoo kaavan valmistelun kestävän niin kauan, ettei asia ehdi käsittelyyn vanhan valtuuston viimeiseen, 29. toukokuuta pidettävään kokoukseen.

Nykyinen valtuusto päätti alkuvuodesta palauttaa kaavan valmisteluun niin, että hankevastaavat voivat vielä viilata yksityiskohtia.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: