Mopoauto suistui tieltä Ahlaisissa ja törmäsi lyhtypylvääseen – matkustajat loukkaantuivat vakavasti

Eeva JärvenpääPori

Ahlaistentien ja Isoahteentien risteyksessä sattui eilen puoli viiden maissa iltapäivällä vakava mopoauton ulosajo.

Pelastuslaitoksen mukaan kuljettaja ajoi Ahlaisten tietä pitkin ja oli kääntymässä toiselle tielle, kun onnettomuus sattui.

Tieltä suistuessaan mopoauto osui tien vieressä sijainneeseen lyhtypylvääseen. Mopoauto vaurioitui pahasti törmäyksessä.

Ulosajossa loukkaantuivat kaikki kolme mopoautossa ollutta matkustajaa. Kaksi heistä loukkaantui vakavammin ja yksi hieman lievemmin. Kaikki kolme matkustajaa kuljetettiin onnettomuuspaikalta sairaalaan.

Pelastuslaitokselta kerrotaan, että mopoautossa matkusti kaksi nuorta 15–17-vuotiasta poikaa ja yksi saman ikäinen tyttö.

Suistumisen syystä ei ole tietoa. Poliisi tutkii onnettomuutta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio