Noormarkku sai tylyn kotiseutupaidan, joka lienee yhtä hauska kuin Pomarkulla - "idea tuli paikalliselta asukkaalta, joskin kovemmalla sanamuodolla"

Kotiseutupaidat
Noormarkku sai tylyn kotiseutupaidan, joka lienee yhtä hauska kuin Pomarkulla - "idea tuli paikalliselta asukkaalta, joskin kovemmalla sanamuodolla"

Noormarkku-paidan tekstin idea tuli tekijän mukaan suoraan Noormarkusta.

Kimmo LehtoNoormarkku

Noormarkku liittyi viime viikolla reilun 300 paikkakunnan joukkoon, joilla oma humoristinen kotiseutupaitansa. "Noormarkku - oravallakin palaa käpy" -paidan tekijä on kiiminkiläinen Anne Sinivaara, jonka kehittelemän Kotiseudupaidat-nimisen konseptin ympärillä on ollut melkoinen buumi jo reilun vuoden ajan.

Aiemmin esimerkiksi Pomarkku on saanut oman huumoripaidan tekstillä "Pomarkku - koti sillan alla". Sinivaara kehittelee "tavallista tylymmät" kotiseututekstit pääasiassa itse, mutta hän saa usein vinkkejä ja ehdotuksia tavallisilta ihmisiltä.

–Pyyntö Noormarkun paidasta ja idea tekstiin tuli alun perin paikalliselta asukkaalta, joskin kovemmalla sanamuodolla, joka yleensä harmistuneisiin pieniin oraviin liitetään. Noormarkun paita ilmestyi nettikauppaamme vasta viime viikolla, eli ei vielä kovin montaa päivää ole ehtinyt myynnissä olla. Jokunen kappale on silti jo mennyt kaupaksi, Designproof-mainostoimistonsa kautta paitoja tekevä ja myyvä Sinivaara sanoo.

Paitoja on Sinivaaran mukaan tehty alusta asti toiveiden perusteella ja tälläkin hetkellä toivelistalla on noin 60 eri paikkakuntaa ja paikkaa omaa paitaansa odottelemassa. Oman paidan saaminen lienee siis eräänlainen kunnianosoitus paikkakunnalle.

Kotiseutupaidat
Pomarkku sai jo aiemmin oman tavallista tylymmän kotiseutupaidan.

Pomarkku sai jo aiemmin oman tavallista tylymmän kotiseutupaidan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio