Noormarkun uusi K-Market avaa ovensa huhtikuussa – uudet kauppiaat tulevat Seinäjoelta

Kesko
Noormarkun uusi K-Market avaa ovensa huhtikuussa – uudet kauppiaat tulevat Seinäjoelta

Jussi ja Katja Sippola asuvat tällä hetkellä Seinäjoella.

Kimmo LehtoNoormarkku

Parhaillaan rakenteilla olevan uuden K-Market Noormarkun avajaispäivä on näillä näkymin 12. huhtikuuta. Kesko on jo valinnut marketiin uudet kauppiaat, jotka ovat tällä hetkellä Seinäjoella asuvat Jussi ja Katja Sippola.

Sippolat muuttavat Porin suuntaan jo maaliskuussa. Kauppiaspariskunta ottaa myöhemmin keväällä vetovastuun myös K-Market Forssintiestä.

–Hienoa päästä vetämään uutta K-Market Noormarkkua. Kaupan nykyaikainen myymälätekniikka ja -kalusteet antavat loistavat lähtökohdat lähteä kehittämään Noormarkkuun uutta lähikauppaa, kertoo Jussi Sippola.

–Rakennustyöt ovat edenneet aikataulussa, joten avajaispäivä näyttäisi olevan juuri tuo 12. huhtikuuta. Siihen ainakin kovasti pyritään, hän naurahtaa.

Uuteen myymälärakennukseen muuttaa myös Noormarkun apteekki.

Kauppiaspariskunta aikoo panostaa erityisesti tuoretuotteiden tarjontaan ja laatuun. Kauppaan tulee lisäksi palvelutiski sekä irtopaistotuotteiden valikoima, jota kauppiaspariskunta luonnehtii laajaksi.

Lähi- ja paikallistuotteet tulevat heidän mukaansa olemaan vahvasti esillä kaupan valikoimassa.

–Toivommekin rohkeasti yhteydenottoja valmistajilta ja tuottajilta, että heidän tuotteensa löytävät tiensä kaupan hyllyille

Jussi Sippola (33) on koulutukseltaan merkonomi ja hän on suorittanut Keskon ruokakauppiasvalmennuksen. Hän on työskennellyt lähes 15 vuotta ruokakaupanalalla, josta viimeiset kolme vuotta K-Market Herkkupadan kauppiaana.

Katja Sippola (34) on myös mukana kaupan toiminnassa. Hän on koulutukseltaan merkonomi ja suorittanut myös terveydenhoitajan tutkinnon. Perheeseen kuuluu lisäksi heidän kaksi lastaan; 6-vuotias Emmi ja 9-vuotias Santeri.

–Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan asiakkaisiin sekä heille ennestään tuttuun henkilökuntaan. Tulemme keräämään aktiivisesti palautetta ja kommentteja sen suhteen, mitä asiakkaat kaupaltaan odottavat.

K-Market Noormarkku työllistää kauppiaiden lisäksi kymmenkunta henkilöä. Kauppa palvelee asiakkaitaan maanantaista lauantaihin klo 7–22 ja sunnuntaisin klo 10–22.


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Näyttäisi koskevan uutta kauppaa tuo aukiolo.

  • Nimetön

    Eipä se ollut sunnuntaina auki ollenkaan, koska avataan vasta 12. huhtikuuta.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio