Pomarkun sivistysjohtajan paikasta viiden taisto

POMARKKU Kunnanhallitus haastattelee viisi ehdokasta 18 sivistysjohtajan paikkaa hakeneesta. Jatkoon etenevät kasvatustieteen maisterit Marko Kallio Kinnulasta, Sari Sandelin Helsingistä ja Tiina Tenho Porista sekä YT Laura Leppämäki Porista ja valtiotieteen maisteri Marika Vanhatuuna Pomarkusta.

Toisen kierroksen haastattelut jatkuvat 23. toukokuuta. Se toteutuu vain muutaman hakijan kesken ja tähän haastatteluun kutsutaan työryhmän lisäksi koko kunnanhallitus. Tarvittaessa kutsutaan muutama soveltuvuustestiin.

Haastatteluun osallistuvat kunnanjohtaja, kunnansihteeri, sivistysjohtaja ja luottamushenkilöistä Anna Isoviita, Anne Puutio, Jari Jokinen ja Ville Sileäkangas.


Kommentit (2)

  • Ex-Supervisor

    Ei vielä. Ainakin yksi karikko on kisassa mukana. Henkilöhistoriasta löytyy.

  • Viisaus löytyköön loppuun asti

    Hyviä päätöksiä odotellessa, pahimmat karikot ohitettu

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio